Avertisment șoc pentru românii care au centrale termice de apartament.

Avertisment șoc pentru românii care au centrale termice de apartament.
loading...

Avertisment șoc pentru românii care au centrale termice de apartament. Nimeni nu ne-a spus asta când le-am instalat. Ce ne așteaptă în scurt timp!!!

Românii care au centrale termice de apartament primesc o veste sumbră.

Centralele de apartament nu sunt o soluţie viabilă pe termen lung din cauza noxelor pe care acestea le emit şi a preţului gazului care ar putea să crească în viitor, potrivit lui Cristian Pârvan, preşedintele Patronatului Investitorilor Autohtoni (PIAROM) care spune că numărul de persoane care folosesc centrale individuale de apartament a crescut exponenţial în ultima perioadă, în detrimentul folosirii încălzirii centralizate, pentru că statul, respectiv autorităţile locale, nu asigură căldură atunci când populaţia are nevoie, scrie realitatea.net.

loading...

„Centrale de apartament au fost răspunsul firesc al omului care nu doreşte să îngehţe pentru că autorităţile locale sunt incapabile. Oamenii au găsit această soluţie de moment, dar care din punctul meu de vedere nu poate fi o soluţie viabilă. În primul rând pentru că deocamdată nu monitorizăm şi nu ştim câtă poluare generează centrale de apartament şi care e riscul de îmbolnăvire a populaţiei.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *