DOLIU in Romania. Marii actori se duc rând pe rând

DOLIU in Romania. Marii actori se duc rând pe rând
loading...

DOLIU in Romania. Marii actori se duc rând pe rând…Anunţul trist făcut de Mihai Mălaimare pe Facebook. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Actorul Teatrului Național București Bogdan Mușatescu, fiul dramaturgului și umoristului Tudor Mușatescu, a murit, a anunțat actorul Mihai Mălaimare, într-o postare pe pagina sa de Facebook, potrivit romaniatv.net.

loading...

„Anul începe rău, cu moartea colegului meu de Național, Bogdan Mușatescu, un om de o rară frumusețe sufletească, om care a îndurat cu o extraordinară demnitate povara celebrității numelui său și care a câștigat bătălia pe care a dus-o permanent cu sine. Într-o echipă de tineri cum eram noi la Național, Bobi făcea legătura dintre generații și dintre noi înșine. Să-l aibă Dumnezeu în grija sa!”, a scris actorul pe pagina de socializare.

„Este actorul și inegalabilul prieten care m-a întâmpinat în cabina Naționalului în 1981, la debut. E primul care m-a condus pe scenă în neuitatul spectacol ‘Gimnastică sentimentală’. Am jucat alături de Bogdan în nenumărate producții ale TNB. Un om de o rară și aleasă frumusețe sufletească. Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus actorul.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *