EXCLUSIV!! Anuntul Ministrului Apararii. Cine face ARMATA!

EXCLUSIV!! Anuntul Ministrului Apararii. Cine face ARMATA!
loading...

EXCLUSIV!! Anuntul Ministrului Apararii. Cine face ARMATA! Ce se intampla cu liceenii si studentii de ACUM!!

Mihnea Motoc, ministrul Apărării, a declarat miercuri că propunerea conducerii diviziei de a organiza un program de pregătire militară voluntară pentru tineri este o idee bună. Ministrul consideră propunerea de bun augur și o soluție pentru realizarea rezervei voluntare necesară României.

Mihnea Motoc a participat miercuri la ceremoniile pregătite pentru sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de la înființarea Diviziei 4 Infanterie ‘Gemina’, redacteaza romaniatv.net.

loading...

„Chiar pe drumul spre Cluj am avut o discuție cu domnul general Ciucă și alți colegi despre această idee pe care o găsim foarte bună, este o formulă de antrenare cu titlu voluntar a celor interesați de o perioadă concentrată de pregătire, instruire militară. Este un element de bun augur pentru constituirea rezervei voluntare de care avem nevoie și este un element de interfațare cu societatea în ansamblul ei, care este binevenit pentru armată. Ce am dori noi este, însă, este să facem acest lucru cu o privire asupra întregii țări, asupra întregului sistem, să vedem cum putem avea asemenea inițiative peste tot unde ele sunt cerute și dorite. Este vorba și de o anumită planificare a resurselor și de o anumită estimare integrată a necesarului armatei”, citat de Agerpres.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *