EXCLUZIV!! Klaus Iohannis TUNĂ ŞI FULGERĂ!

EXCLUZIV!! Klaus Iohannis TUNĂ ŞI FULGERĂ!
loading...

EXCLUZIV!! Klaus Iohannis TUNĂ ŞI FULGERĂ! Declaraţia EXTREM DE DURĂ pe care tocmai a făcut-o!!

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care precizează că Parlamentul a mai transmis un semnal negativ după ce Titus Corlăţean a scăpat de urmărirea penală, în urma votului dat de senatori.

Preşedintele a mai afirmat că vinovăția sau nevinovăția cuiva se stabilește în fața unui judecător, nu prin vot în plen:

loading...

„Votul dat astăzi în Senat reprezintă un semnal negativ pe care Parlamentul îl dă, din nou, prin blocarea urmăririi penale a unui parlamentar. Obstrucționarea Justiției nu poate fi acceptabilă într-o țară în care respectarea statului de drept trebuie să fie o prioritate. Vinovăția sau nevinovăția cuiva se stabilește în fața unui judecător, nu prin vot în plen”, a scris preşedintele, pe Facebook.

Titus Corlăţean a scăpat de DNA cu ajutorul colegilor. Senatorii au respins marţi, în plen, cererea DNA de începere a urmăririi penale împotriva fostului ministru Titus Corlăţean, acuzat de abuz în serviciu în Dosarul Diaspora, după mai mult de o lună de la primirea solicitării procurorilor şi după un vot negativ în Comisia juridică, relateaza realitatea.net.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *