Fostul secretar de stat Adrian Sanda, ARESTAT în dosarul privind acordarea titlurilor pentru revoluţionari

Fostul secretar de stat Adrian Sanda, ARESTAT în dosarul privind acordarea titlurilor pentru revoluţionari
loading...

ULTIMA ORA! A fost ARESTAT!!

Fostul secretar de stat Adrian Sanda a fost arestat pentru 29 de zile, în cursul nopţii de joi spre vineri, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, alături de Denisa Corina Tănase, Cristina Valentina Cechi şi Mihail Valentin Gadină, în dosarul falşilor revoluţionari.

O altă inculpată, Andreea Dragomir, a fost arestată la domiciliu. În acelaşi dosar, un alt complet al Curţii de Apel Bucureşti a decis, joi, arestarea inculpaţilor Gheorghe Neagu şi Ionel Iosef. Ambele decizii ale Curţii de Apel Bucureşti pot fi contestate la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

loading...

„Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: Sanda Adrian, Tănase Denisa-Corina, Cechi Cristina-Valentina, Gadină Mihail Valentin, pe o perioadă de 29 de zile, începând de la data de 17.11.2016 până la data de 15.12.2016 inclusiv”, se arată în decizia instanţei, potrivit news.ro.

Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă a Andreei Dragomir, dispunând, în schimb, măsura arestului la domiciliu, tot pentru o perioadă de 29 de zile, potrivit romaniatv.net.

Decizia magistraţilor Curţii de Apel poate fi contestată în 48 de ore la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fostul secretar de stat Adrian Sanda, Denisa Corina Tănase şi Cristina Valentina Cechi sunt acuzaţi de patru infracţiuni de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi o infracţiune de abuz în serviciu. La rândul său, Mihail Valentin Gadină este acuzat de două fapte de trafic de influenţă, în timp ce Andreea Dragomir este acuzată de o faptă de trafic de influenţă.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *