Guvernul DA BANI pentru elevi! Bucurie mare! Vezi cine primeste

Guvernul DA BANI pentru elevi! Bucurie mare! Vezi cine primeste
loading...

Guvernul DA BANI pentru elevi! Bucurie mare! Vezi cine primeste

Guvernul a aprobat finanţarea de bază pentru învăţământul preuniversitar particular şi confesional acreditat, similară celei pentru învăţământul de stat.

Unităţile de învăţământ preuniversitar particular şi confesional acreditat vor primi finanţare de bază alocată de la bugetul de stat, prin bugetele locale, la un nivel similar celei acordate pentru învăţământul preuniversitar de stat, a stabilit Guvernul, printr-o Hotărâre adoptată astăzi, potrivit libertatea.ro.

loading...

Astfel, finanţarea de bază în limitele costului standard per elev/preşcolar va fi asigurată de la bugetul de stat, din sumele defalcare din TVA prin bugetele locale, şi pentru toţi preşcolarii şi elevii din învăţământul general obligatoriu particular şi confesional acreditat, precum şi pentru cei din învăţământul profesional şi liceal acreditat, particular şi confesional.

Costurile standard per elev/preşcolar alocate învăţământului preuniversitar particular şi confesional acreditat sunt similare celor aprobate pentru învăţământul preuniversitar de stat. Costul standard per elev/preşcolar se determină pentru fiecare nivel de învăţământ, filieră, profil, specializare/domeniu, în funcţie de mărimea şi tipul unităţilor de învăţământ, mediul urban/rural şi coeficienţii de temperatură din zone geografice.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *