I-a cumparat o cafea unui cersetor si a stat de vorba cu el, iar la final el i-a dat un biletel.

I-a cumparat o cafea unui cersetor si a stat de vorba cu el, iar la final el i-a dat un biletel.
loading...

I-a cumparat o cafea unui cersetor si a stat de vorba cu el, iar la final el i-a dat un biletel. Cand a vazut ce i-a scris, tanara a izbucnit in lacrimi

Putina bunavointa poate schimab uneori viata unui om. O demonstreaza o tanara din Marea Britanie care a povestit cum o fapta buna a salvat un om de la moarte.

Casey Fischer i-a cumparat o cafea unui om al strazii, pe care l-a vazut inghetand de frig in fata unui local din apropierea casei sale.

„Astazi am vazut un om al strazii care strangea maruntis. L-am vazut intrand apoi intr-un Dunkin’ Donuts si in timp ce isi numara banutii am intrat in vorba cu el, desi el nu avea chef de vorba. I-am cumparat o cafea si un covrig si l-am rugat sa stea putin jos cu mine, conform stirileprotv.ro Mi-a povestit ca oamenii se poarta urat cu el pentru ca locuieste pe strazi, cum drogurile l-au transformat intr-o persoana pe care o uraste, ca mama lui a murit de cancer, nu si-a cunoscut niciodata tatal si tot ce si-a dorit a fost ca mama lui sa fie mandra de el, dar ca a esuat.

loading...
loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *