Încă un mare artist român a murit!

Încă un mare artist român a murit!
loading...

EXCLUSIV. Doliu! Încă un mare artist român a murit!

Azi-noapte s-a stins din viață Marian Manoliu, chitaristul din prima componență a legendarei trupe Compact.

Supranumit ”El Mano” (FOTO stânga, alături de Compact, la Revelionul din 1979), în lunga sa carieră, chitaristul și compozitorul, care a ca murit la vârsta 63 de ani, a cântat alături de toate numele importante ale pop-rockului românesc începând cu 1974 (Semnal M, Actustic T 74).

Dispariția sa fulgerătoare e deplânsă de fostul său coleg de trupă, Costi Cătămășan, cel care a înființat, alături de Teo Peter, trupa Compact, dar și de Stefan Nagy de la Semnal M, potrivit libertatea.ro.

loading...

Ca și în în cazul trupeților de la Goodbye to Gravity, pieriți în groaznicul incendiu de la Colectiv (cu excepția solistului Andrei Găluț), Compact a fost și ea o formație mult îndoliată în lunga sa carieră.

Cel mai carismatic om din rock-ul românesc, Teo Peter s-a stins într-un controversat şi cumplit accident rutier, pe 4 decembrie 2004. Aflat într-un taxi, maşina în care se afla Teo a fost lovită într-o intersecţie (Blvd. Dacia cu Str. Polonă din București) de un SUV condus de un puşcaş marin cu statut diplomatic care a intrat pe culoarea roşie a semaforului.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *