INCREDIBIL!! Catalina Ponor, devastata dupa finala la barna.

INCREDIBIL!! Catalina Ponor, devastata dupa finala la barna.
loading...

INCREDIBIL!! Catalina Ponor, devastata dupa finala la barna. „Raman campioana olimpica indiferent de ce spun unii!”Ce mesaj a transmis!

Catalina Ponor a terminat pe locul 7 din 8 in finala la barna, intr-un concurs cu multe evolutii slabe. Favorita Simone Biles a fost aproape sa cada de pe barna.

Catalina Ponor a terminat in lacrimi finala la barna. Tripla campioana olimpica in 2004, la Atena, a terminat pe locul 7 si a ratat o medalie olimpica, potrivit sport.ro. Aceasta a dezvaluit si cuvintele emotionante pe care i le-a spus campioana din Olanda, Sanne Wevvers:

loading...

„Din pacate am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative catre mine, acelor persoane care nu si-au dorit sa fiu aici. Ma bucur ca am luptat cat am putut, presiunea a fost mare, gandurile au fost multe. Asta e, campioana olimpica sunt, nu o data ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, daca n-a fost sa fie asta este.

Olandeza mi-a spus ca am fost exemplul ei in 2004, si de aceea a ajuns aici, ca si-a dorit foarte tare sa fie ca mine. Nu sunt o persoana sa doresc raul cuiva, mi-am dorit sa isi faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, o felicit din tot sufletul.”

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *