INCREDIBIL!! DISPAR PENSIILE de STAT din ROMÂNIA!!

INCREDIBIL!! DISPAR PENSIILE de STAT din ROMÂNIA!!
loading...

INCREDIBIL!! DISPAR PENSIILE de STAT din ROMÂNIA!! Pensionarii sunt disperați.

Apocalipsa pensiilor vine in anul 2030. Anuntul bomba vine de la sociologi, care atrag atentia ca nu vor mai fi bani pentru plata pensiilor, din cauza faptului ca nu vor exista suficienti contribuabili care sa sustina sistemul public.

Nu mai sperati ca veti ajunge sa traiti la batranete din pensia de la stat, chiar daca cotizati luna de luna din salariu la bugetul contributiilor sociale! Sociologii sunt pesimisti si spun ca sistemul de pensii s-ar putea prabusi in 2030, potrivit bzi.ro. Atunci, generatiile numeroase nascute in anii ’60 vor iesi la pensie si nu vor exista suficienti contribuabili pentru a-i sustine.

loading...

Si asta din cauza numarului mic de angajati in raport cu cei iesiti din campul muncii. Daca acum situatia s-a redresat si raportul angajati-pensionari este aproape egal (5,9 milioane de salariati la 5,1 milioane de pensionari), situatia se va inrautati considerabil in urmatorii 14 ani, cand numarul pensionarilor va ajunge la aproximativ 7 milioane, fara cei iesiti pe caz de boala sau care primesc pensie de urmas, potrivit unui studiu al Centrului de Cercetari Demografice al Academiei Romane.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *