Perle la simularea de la BAC: „Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o *****.

Perle la simularea de la BAC: „Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o *****.
loading...

Perle la simularea de la BAC: „Gheorghidiu era frustrat, nu se poate să iubeşti o *****. Ce prost stă după fundul femeii?”

După rezultatele dezastruoase ale elevilor de gimnaziu care au susţinut simularea Evaluării Naţionale, profesorii se aşteaptă la rezultate foarte slabe şi la simularea Bacalaureatului. Tezele elevilor de la proba de Limba Română, pe care au susţinut-o luni, sunt pline de greşeli şi exprimări ce pot concura cu succes la titlul de „perle”, conform adevarul.ro.

loading...

”E profundă tema poeziei, nu îţi poţi da seama de ea, poetul e cam visitor şi se stinge uşor-uşor în lume”.

”Versurile au la bază jertfa, fiind cum am spus mai sus o bijuterie, trebuie să cadă în noapte şi să se stingă în roua rozelor”.

”Eu nu utilizez internetul pentru cărţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, îmi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand în când când vad câ cate un scriitor care postează ceva pe perete, dacă e smecher dau şi share”.

”Cartea nu este promovată pe internet, aştia în fiecare an greşesc subiectele”.

”Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o târfă, aia vroia bani mai ales ca a dat de ăla la Odobeşti. Ce prost stă după fundul femeii?”.

”În opinia mea romanul ,,Moromeţii’’ are la bază tema iubirii dintre Ştefan si Ela”.

”Legile sunt date de proştii ăştia de la conducere. E bună dacă e promulgată de cine trebuie, dacă nu să ne lase dracu cu politica lor”.

”Oricum nota nu se trece în catalog, vă pupă fratele vostru”

”Virgula desparte un cuvant de alt cuvant, să respire şi poetul”

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *