Scandal intre Huidu si Godina „Ia pistolul si trage-mi un glonț în cap!”.

Scandal intre Huidu si Godina  „Ia pistolul si trage-mi un glonț în cap!”.
loading...

Huidu: „Ia pistolul si trage-mi un glonț în cap!”. Godină: „Dacă aș putea, așa aș face!”

Șerban Huidu reacționează la scandalul dintre Mihai Găinușă și polițistul Marian Godină. Șerban Huidu a dezavăluit cu această ocazie un schimb șocant de replici care a avut loc chiar în ziua când a fost dus la spital de Marian Godină, pentru a i se verifica alcoolemia.

„Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

loading...

1. Când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci și a plecat din Cronică atunci când i s-a terminat contractul. Deci „s-a lepădat” de prietenia noastra! Nu e corect pentru el să îi faci un ca asta, Marian!

2. Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: „Ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!”. Răspunsul lui a fost prompt: „Dacă aș putea, așa aș face!”. Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *