Se SCHIMBA TOT!

Se SCHIMBA TOT!
loading...

Se SCHIMBA TOT! LIVIU DRAGNEA anunt de ULTIMA ORA: ”Nu voi tolera absențe la serviciu. Nu se va mai pleca afară”

Decizii importante luate de Liviu Dragnea. Șeful PSD și-a anunțat colegii despre măsurile drastice pe care intenționează să le ia.

”Așa cum v-am spus când am semnat listele, am semnat pentru fiecare. Nu voi tolera absențe de la serviciu. Funcția de parlamentar este o funcție publică. 84% din Camera Deputaților și 85% din Senat sunt nume noi. Dar și pentru colegii mai vechi este valabil. Nu va fi un concurs de plecat în străinătate.

loading...

în schimb de experiență. Nu cred că a spus cineva în această campanie ca să vă voteze ca să plecați în străinătate. Țara este într-o situație extrem de nefericită, milioane de oameni care nu au bani, potrivit antena3.ro.

O țară divizată care are nevoie de creștere economică sustenabilă și de mai mulți bani în buzunarele românilor, care are nevoie de un sistem de sănătate eficient, de un sistem de educațșie performant, de infrastructură, de venituri decente, de pensii mai mari, pentru asta și Guvernul și Parlamentul trebuie să muncească.

Nu voi accepta deplasarea niciunui coleg, cel puțin în primele șase luni de zilei. De asemenea, vom mări perioada de lucru săptămânală a Parlamentului. În weekend, veți avea într-adevăr activitate în teritoriu”, a declarat Dragnea în conferința de presă.

Video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *