STIREA BOMBA A ACESTEI ZILE! VESTE-SOC despre SALARII.

STIREA BOMBA A ACESTEI ZILE! VESTE-SOC despre SALARII.
loading...

STIREA BOMBA A ACESTEI ZILE! VESTE-SOC despre SALARII. E LEGE! Iata ce a facut CIOLOS!!

Salariile maxime de incadrare ale agentilor si multor ofiteri din aparare, ordine publica si siguranta nationala sunt mai mici decat cele ale brancardierilor, bucatarilor si soferilor debutanti, in proiectul de Lege-Cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, elaborat de Ministerul Muncii, ne-a spus Bogdan Iuliu Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA.

loading...

Proiectul de lege privind salarizarea unitata – elaborat de Ministerul Muncii – a fost prezentat pe 28 noiembrie, de Ministerul Muncii in cadrul Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social. Daca va fi adoptata in actuala forma, legea va intra in vigoare la 1 iulie 2017 si se va aplica etapizat.

Bogdan Iuliu Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA, a explicat care sunt cele mai mari probleme ale proiectului de lege privind salarizarea bugetarilor, potrivit bzi.ro.

La o minima trecere in revista a anexelor, la familia ocupationala aparare, ordine publica si siguranta nationala, anexa VII, functionarii publici cu statut special, in mod deosebit agenti, dar si mare parte dintre ofiteri au salariile de incadrare maxime mai mici decat un brancardier debutant, decat un bucatar debutant, decat un asistent debutant, decat un sofer debutant, a explicat Bogdan Iuliu Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *