ULTIMA ORA! Se închid şcolile! Anuntul facut de autoritati!

ULTIMA ORA! Se închid şcolile! Anuntul facut de autoritati!
loading...

ULTIMA ORA! Se închid şcolile! Anuntul facut de autoritati!!

Judeţul Bacău se află sub avertizare de cod portocaliu de ploi însemnate cantitativ. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit pentru evacuarea apei din mai multe curţi şi subsoluri de bloc, de pe drumuri şi dintr-un pasaj, până acum nefiind afectate locuinţe. Totodată, din cauza ploilor şi a vântului puternic, şase localităţi din judeţ au rămas fără energie electrică.

Cursurile au fost suspendate și în două școli din Vrancea, după ce ploile au inundat curțile unităților de învățământ. E vorba de unitățile din Bogja și Bordeasca, potrivit romaniatv.net.

loading...

Tot în Vrancea, 5 persoane au fost evacuate din localitatea Tătăranu și se ia în calcul evacuarea altor 20 de familii dintr-o localitate situată lângă un râu care a ieșit din matcă, a declarat prefectul județului Vrancea, Sorin Hornea, va merge în zonele afectate.

Bilanțul în Vrancea până la această oră: peste o sută de gospodării din 11 localităţi au fost inundate. Apa a intrat în 40 de case. În zonele afectate au fost mobilizați zeci de pompieri.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *