INCREDIBIL!! ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi şoferii din România!

INCREDIBIL!! ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi şoferii din România!
loading...

ANUNŢ IMPORTANT pentru toţi şoferii din România! NU porni la drum fără să ştii asta!!

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR) va începe de luni montarea de parapete de beton și metalice pentru a separa sensurile de mers pe DN1, din cauza numărului mare de accidente care au loc pe mai multe sectoare ale acestui drum.

Într-o primă etapă parapetele vor fi montate pe o porțiune de 5 kilometri cuprinsă între pasajul Băneasa și pasajul Otopeni. Potrivit CNADNR vor fi montate parapete metalice și de beton, de tip „New Jersey” și au ca scop împiedicarea trecerii autovehiculelor dintr-o pafrte în alta, potrivit realitatea.net.

loading...

Parapetele vor fi furnizate de asocierea Kamarom – Dunapref în urma unui contract de 11,6 milioane de euro. Luni va începe furmizarea primelor materiale care vor despărți sensurile de mers.

„Această comandă este necesară pentru montarea parapetelor pe 5 km de drum naţional, şi anume pe DN 1, sectorul Pasaj Băneasa – Pasaj Otopeni, peste Centura Bucureşti. Întregul contract este pentru 192 km de drumuri naţionale aflate în administrarea companiei”, se arată în comunicatul companiei de drumuri.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *