EXCLUSIV!! Veste proastă pentru şoferii români!

EXCLUSIV!! Veste proastă pentru şoferii români!
loading...

Veste proastă pentru şoferii români! Ce se întâmplă dacă ai o astfel de maşină!

Deputatul Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor, a iniţiat un proiect de lege ce îi are în vizor pe şoferii care conduc maşini cu volan pe dreapta.

Proiect de lege nevaforabil pentru românii care conduc, pe teritoriul ţării noastre, maşini cu volanul pe partea dreapta. Deputatul Alexandru Nazare prevede într-un proiect de lege nişte modificări drastic. Acesta se află în dezbatere publică, dar votul final va fi al deputaţilor.

loading...

Şoferii care conduc în România maşini cu volanul pe dreapta trebuie să îşi doteze maşina corespunzător, cu oglinzi speciale, şi sunt obligaţi să facă ore suplimentare. Cea mai drastic nouă condiţie care se poatepune dacă proiectul de lege va trece de votul deputaţilor este ca ei să fi obţinut permisul de conducere într-un stat unde maşinile sunt cu volan pe partea dreaptă.

„Autovehiculul cu volanul situat pe partea dreaptă poate fi condus pe dru-murile publice numai dacă are montat un sistem corespunzător de oglinzi care-i asigură conducătorului vizibilitatea în partea stângă-faţă a autovehiculului, conform inedit.news. Conducerea în alte condiţii constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a treia de sancţiuni şi cu retragerea certificatului de înmatriculare ori de înregistrare sau după caz a dovezii înlocuitoare a acestora”, se arată în proiectul de lege.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *