A pierdut sarcina insa un lucru minunat i s-a intamplat mai tarziu

A pierdut sarcina insa un lucru minunat i s-a intamplat mai tarziu
loading...

MarySusan Williams a visat intotdeauna sa devina mama. Poate de aceea a devenit profesor. Dar in timp ce ei ii placea sa le predea copiilor la scoala gandul ca nu este mama o macina.

Ceea ce nu stia era ca un drum lung o astepta. Prima data cand MarySusan a ramas insarcinata, ea și soțul ei au fost devastati atunci când medicii le-au spus de la prima ecografie că exista complicatii grave, iar sarcina nu ar avea succes. Dupa interventia chirurgicala suferita sansele ca MarySusan sa ramana din nou insarcinata erau minime. Dar cuplul Williams nu si-a pierdut speranta si si-a indreptat toata credinta in Dumnezeu.

loading...

Trei ani și jumătate mai târziu, au primit vestea cea mare si aceea ca Mary este din nou insarcinata. Dupa aflarea vestii acestia au postat pe blog-ul lor urmatorea poza.
http://s1.postimg.org/w196rcf8f/Marywil.jpg

MarySusan și Brandon au aflat că au o fetiță perfect sanatoasa, și au decis să-i puna numele Danielle Grace. Săptămână de săptămână, entuziasmul lor a crescut.

Dar apoi s-a întâmplat ceva de neconceput. La 22 de săptămâni, MarySusan fost dus de urgenta la spital pentru dureri abdominale. Se pare că avea o hemoragie internă gravă, și în timp se afla la chirurgie, uterul s-a rupt. Daca MarySusan nu ar fii ajuns pe masa de operatie, acest lucru ar fi ucis-o. In timp ce medicii i-au salvat viața lui MarySusan, Danielle a fost chemata acasă în Rai.

http://s4.postimg.org/h1bbhsjul/Marywil2.jpg

Insa nici de aceasta data cuplul Williams nu s-a dat batut si dupa multe rugaciuni acestia a primit din noua vestea ca Mary este insarcinata, de aceasta data sarcina a decurs normal iar sotii au acum o fetita frumoasa si perfect sanatoasa, declarandu-se fericiti si impliniti.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *