A pus o sticla de plastic pe talpa unui fier de calcat: e genial ce s-a intamplat in secunda doi!

A pus o sticla de plastic pe talpa unui fier de calcat: e genial ce s-a intamplat in secunda doi!
loading...

A pus o sticla de plastic pe talpa unui fier de calcat: e genial ce s-a intamplat in secunda doi! Cu siguranta vei vrea sa incerci si tu!!

E cel mai tare lucru pe care il poti face cu ajutorul unei talpi incinse a unui fier de calcat.

Daca va intrebati ce legatura exista intre bratarile de plastic si un fier incins de calcat, aflati ca cele doua lucruri au foarte multe in comun.

Stim cu totii cat de dragute sunt bratarile din plastic si cat de mult le place femeilor sa le accesorizeze cu diferite tinute, potrivit kanald.ro. Filmuletul alaturat iti dezvaluie cum poti sa iti faci singura acasa o bratara din plastic avand la indemana doar o sticla de plastic, un fier de calcat si o pila de unghii. Pana si copii ar putea incerca sa faca acest lucru, bineinteles fara sa foloseasca ei fierul de calcat.

loading...

Astfel, ca sticla de plastic sa se topeasca, e nevoie ca fierul sa nu fie foarte incins, ci cat sa slefuiasca putin plasticul. Daca va faceti griji in privinta fierului de calcat ca s-ar putea strica, ei bine puteti sa cumparati unul mai ieftin si sa il folositi pentru astfel de activitati.

Video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *