A venit postasul la ea. A desfacut scrisoarea in care se afla o factură de la E.on

A venit postasul la ea. A desfacut scrisoarea in care se afla o factură de la E.on
loading...

A venit postasul la ea. A desfacut scrisoarea in care se afla o factură de la E.on!! A bufnit-o plansul instant. Cum e posibil asa ceva. Are doar 40 de lei pensie. CAZUL care a revoltat o tara intreaga

O bătrână din judeţul Neamţ a primit o factură astronomică la energia electrică, deşi locuieşte singură într-o cămăruţă, iar curent consumă doar cu un bec şi un televizor vechi, informează România TV.

loading...

Femeia în vârstă de 74 de ani din satul Dămuc, judeţul Neamţ, a primit o factură de energie electrică uriaşă. Bătrâna are de plătit aproape 3.500 de lei. Suma reprezintă o regularizare a consumului de energie electrică, pe ultimele trei luni ale anului trecut. Este greu de înţeles însă cum i-a fost emisă bătrânei această factură în condiţiile în care ea trăieşte într-o casă sărăcăcioasă, fără aparate electrice moderne. Bătrâna foloseşte doar un bec şi un televizor foarte vechi.

Femeia vrea să îşi plătească această factură, însă în rate pentru că nu îşi permite să o achite integral din pensia de doar 40 de lei pe luna.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *