Această blondă sexy a intrat într-o spărtură îngustă din peretele unui munte, neştiind că este cel mai PERICULOS loc de pe planetă.

Această blondă sexy a intrat într-o spărtură îngustă din peretele unui munte, neştiind că este cel mai PERICULOS loc de pe planetă.
loading...

Această blondă sexy a intrat într-o spărtură îngustă din peretele unui munte, neştiind că este cel mai PERICULOS loc de pe planetă. Ce a urmat te va face să înghiţi în sec!

Alison Teal obișnuiește să se aventureze în cele mai periculoase locuri de pe planetă

Dacă până acum credeați că iubitorii de sporturi extreme se expun prea mult pericolelor, înseamnă că n-ați văzut nimic! Alison Teal (30 de ani), supranumită „Indiana Jane”, o surferiță foarte curajoasă, obișnuiește să se aventureze în cele mai periculoase locuri de pe planetă.

loading...

De această dată, Alison a îndrăznit să intre în cele mai întunecate și greu accesibile catacombe ale Parisului, unde a pășit pe șase milioane de oase umane, nu fără a fi însoțită de placa sa de surf roz, redacteaza click.ro.

După o asemenea aventură, se presupune că „Indiana Jane” este prima persoană contemporană care a îndrăznit să pornească într-o astfel de expediție. Ea a mărturisit că spiritul pentru aventură i s-a trezit încă din copilărie: „Am crescut ascultându-l pe tata povestindu-mi de Halloween despre catacombe. Am reușit să coborâm prin acest pasaj secret în stilul lui James Bond. Explorăm peșteri de decenii. Când am ieșit la suprafață, se făcuse deja zi.”

Galerie foto aici

loading...
One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *