Aceasta femeie pare normala, insa de ani de zile n-a mai mancat.

Aceasta femeie pare normala, insa de ani de zile n-a mai mancat.
loading...

Aceasta femeie pare normala, insa de ani de zile n-a mai mancat. Ce i se intampla de fiecare data cand mananca este infiorator!

Sunt unele lucruri despre care oamenii evita sa vorbeasca. Bolile fac parte din aceasta categorie deoarece unor persoane le e rusine sa vorbeasca despre suferintele pe care le au.

Krystall Miller in varsta de 32 de ani sufera de o boala teribila despre care a acceptat sa vorbeasca fara retinere. La prima vedere pare o tanara normala, insa, de fapt problema ei de sanatate i-a ruinat intreaga viata.

loading...

La 15 ani, ea a fost diagnosticata cu boala Crohn care se manifesta cu dureri de stomac acute, diaree si miscari dureroase ale intestinelor. Medicii spun ca este o boala autoimuna si nu au descoperit inca ce cauze ar avea.

Viata lui Krystal s-a transformat intr-un adevarat infern si chiar daca dormea 15 ore, tot se simtea extrem de obosita. In mod constant, trebuia sa mearga la toaleta, uneori si de sase ori intr-o ora, potrivit kanald.ro. Se simtea ca si cum ar fi fost otravita. Nu voia sa accepte ca are aceasta boala, insa intr-un final s-a conformat si a inceput sa vorbeasca despre ea pentru a ajuta si altii in aceeasi situatie.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *