Ai probleme cu picioarele? Iata 7 semne care arata de ce boala suferi si cum trebuie tratata!!

Ai probleme cu picioarele? Iata 7 semne care arata de ce boala suferi si cum trebuie tratata!!
loading...

UITA-TE BINE LA PICIOARELE TALE: ACESTE 7 SEMNE POT INDICA O GRAVĂ PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE

Desi picioarele sunt partea cea mai „indepartata” a corpului omenesc acestea sunt primele care manifesta schimbari neuronale in organismul tau. Din acest motiv este important sa se faca controale in mod regulat, astfel incat sa se previna orice problema garva de sanatate.

Va prezentam cateva din acestea!!

1. Lipsa parului de pe degetele de la picioare!!

loading...

Desi cele mai multe femei au o problema cu aparitia parului pe degetele de la picioare, lipsa acestuia poate indica probleme grave cu circulatia.

Conform Dr. Carolyn Mekalun, un chirurg ortoped, sustine ca pierderea parului de pe picioare indica faptul ca membrele noastre numai primeste duficient sange pentru a sustine cresterea parului. Tot acesta mai aminteste si faptul ca exista posibilitate ca persoanele in cauza sa aibe probleme cu inima, aceasta ne mai putand sa pompeze sange in tot corpul, Dr. Carolyn ne recomanda sa facem o vizita medicala.

2. spasme

Piciorul care sufera de spasme prezinta o problema comuna, care poate aparea din pricina unei tulburari neuronale sau cel mai des intalnita din pricina unei deshidratari sau malnutritie. Se recomand a se consuma lichide in fiecare zi, si a se consuma alimente bogate in: potasiu, magneziu si calciu.

Acasă General Uita-te bine la picioarele tale: ACESTE 10 semne pot indica o gravă problemă de sănătate
UITA-TE BINE LA PICIOARELE TALE: ACESTE 10 SEMNE POT INDICA O GRAVĂ PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE magde 09 octombrie 2015 GENERALĂ , SĂNĂTATE , DURERI RELEIF Fara comentarii

Deși picioarele sunt partea cea mai distanțat al corpului de la inima si coloanei vertebrale, acestea sunt primele care manifesta schimbări neuronale în organism.
De aceea este important să monitorizeze în mod regulat aspectul și senzația lor, astfel încât să se prevină orice probleme grave de sănătate.

Uita-te bine la picioarele tale ACESTE 10 semne pot indica o gravă problemă de sănătate

1. Lipsa de parul de pe degetele de la picioare

Deși cele mai multe femei cu nerabdare sa degetele de la picioare fără păr, acest lucru poate indica de fapt probleme cu circulația.

Conform Dr. Carolyn Mekalun, un chirurg ortoped, pierderea bruscă a părului este un semn că picioarele tale nu primesc suficient sange pentru a susține creșterea părului. Există o posibilitate ca inima ta nu este de pompare suficient sange pentru picioarele tale, asa ca este o idee buna pentru a vizita un medic.

2. spasme Foot

Picior spasme este o problemă comună, care poate fi un semn al unei tulburări neuronale, dar cel mai adesea este un indicator de deshidratare sau malnutriție. In fiecare zi, bea multe lichide, mai ales dacă-și exercite, și este o idee bună de a crește aportul de alimente bogate in potasiu, magneziu si calciu.

Dr. Carolyn Mekalun sfatuieste având o baie de picioare caldă pentru ajutor imediat. În timp ce picioarele sunt în apă, întinde degetele de la picioare în sus.

3. răni care nu se vindeca

Ranile care apar pe picioare si par a nu se mai vindeca, poate indica faptul ca suferiti de diabet zaharat. Nivelul de zahar din sange creste si scapa de sub control, acest lucru poate duce la leziuni ale nervilor. Pot aparea mici taieturi sau vanatai pe membrele inferioare.

O durere care nu se vindeca poate fi un semn de cancer de piele. Melanomul poate aparea oriunde pe corp, chiar și între degetele de la picioare. Prin urmare, orice vizită la medicul dermatolog ar trebui să includă si o inspecție apicioarele, spune Dr. Carolyn Mekalun.

4. picioare reci

Hipotiroidismul este cea mai frecventă cauză a picioarelor reci. Dacă aveți peste 40 de ani, este posibil sa aveți o glandă tiroidă. Această boală poate provoca, de asemenea caderea parului, amețeli, o crestere rapida in greutate, precum și depresie. Testele de sange poat arăta dacă aveți nevoie de tratament.

5. Durere în călcâi

Fascita plantara este cea mai frecventa cauza de durere severă în călcâi. De obicei, se produce atunci cand ne ridicam din pat, sau de pe scaun. Se poate înrăutăți prin purtarea de încălțăminte necorespunzatoare și neglijarea piciorului.

6. exfolierile și mâncărimile picioarelor

In cazul in care suferiti de mancarimi ale picioarelor si/sau exfolierea pielii, aceaste probleme apar din pricina unei infecti de drojdie, cum ar fi psoriazis, se poate trata cu o crema antifungica si o igiena adecvata. Se recomanda vizitare unui medic dermatolog.

7. Unghiile ingalbenite

Deși acest lucru este uneori un semn de îmbătrânire, în cazul în care este însoțit de exfoliere sau ruperea unghiilor, poate indica o infecție fungică, care este usor de tratat cu creme adecvate. Îngălbenirea poate apărea, de asemenea, la femeile care si-au vopsit zilnic unghiile.

PENTRU APARITIA UNEI BOLI PREZENTATE IN ACEST ARTICOL SAU ALTE AFECTIUNI SE RECOMANDA A SE FACE UN CONTROL MEDICAL!!!!

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *