Ajuns la nici 30 de ani la 150 de kg, timişoreanul a reuşit să dea jos 65 de kg în aproximativ patru ani.

Ajuns la nici 30 de ani la 150 de kg, timişoreanul a reuşit să dea jos 65 de kg în aproximativ patru ani.
loading...

Ajuns la nici 30 de ani la 150 de kg, timişoreanul a reuşit să dea jos 65 de kg în aproximativ patru ani. Cum a reusit acest lucru! E foarte simplu

„Nu există reţete şi medicamente minune“

Daniel Zah este profesor de canto la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” din Timişoara şi tenor colaborator al Filarmonicii Banatul din Timişoara. Pe lângă rezultatele excepţionale din domeniul muzical, Daniel a mai excelat într-un domeniu: lupta cu kilogramele.

loading...

Ajuns la nici 30 de ani la 150 de kg, timişoreanul a reuşit să dea jos 65 de kg în aproximativ patru ani, potrivit adevarul.ro. Reţeta are patru ingrediente: voinţă, cumpătare, mişcare şi perseverenţă.

Crescut într-o familie căreia îi place să povestească în jurul meselor îmbelşugate, Daniel Zah a devenit un adevărat gurmand, fiind întodeauna mai plinuţ decât adolescenţii de vârsta sa.

Ajuns, însă, student în Timişoara, departe de bucătăria mamei, Daniel a devenit client fidel al magazinelor de tip fast food, hrănindu-se în cea mai mare parte doar cu mâncare de felul acesta, în special de la McDonald’s.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *