ANUNŢ BOMBĂ pentru toţi fumătorii!

ANUNŢ BOMBĂ pentru toţi fumătorii!
loading...

ANUNŢ BOMBĂ pentru toţi fumătorii! Ţigările din ROMÂNIA care vor costa 90 de lei!!

British American Tobacco a selectat România ca prima țară din lume unde lansează Kent glo iFUSE, un produs hibrid care combină tutunul cu tehnologia electronică de ultimă generație, potrivit unui comunicat al companiei

„Kent glo iFUSE oferă fumătorilor adulți o alternativă pentru țigările tradiționale si se diferențiază prin tehnologia hybrid, potrivit economica.net. Este un produs cu conținut de nicotină și aromă de tutun, dar având beneficiul riscurilor reduse, asociate cu produsele electronice.

loading...

Pentru că tutunul din interiorul capsulelor Kent Neopods nu arde, atât consumatorii, cât și cei din jurul lor se pot bucura de o altfel de experiență, fără fumul, scrumul și mirosurile asociate fumatului”, se arată în comunicatul companiei.

Dispozitivul glo iFUSE și capsulele Kent Neopods sunt deja disponibile pe piață prin intermediul platformei online www.exploreglo.com și, începând cu zilele următoare, la punctele de vânzare din magazine și din locațiile Horeca aflate în București, spun cei de la BAT.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *