Are 21 de ani dar in fiecare seara, inainte de culcare, isi pune pampersi si doarme cu o suzeta in gura.

Are 21 de ani dar in fiecare seara, inainte de culcare, isi pune pampersi si doarme cu o suzeta in gura.
loading...

Are 21 de ani dar in fiecare seara, inainte de culcare, isi pune pampersi si doarme cu o suzeta in gura. Pare nebuna, dar motivul pentru care face asta e impresionant! Multi au plans cand au aflat!!

Daca ai vedea-o in afara apartamentului in care locuieste, ti s-ar parea ca tanara din imaginile alaturate este cat se poate de normala.

Insa Jess, in varsta de 21 de ani, are o serie de obiceiuri care sunt extrem de ciudate si par a fi de neinteles. Cand este acasa ea se transforma intr-un bebelus, la propriu, potrivit kanald.ro.

loading...

Tanara poarta pampersi de adulti, foloseste suzete, bea din biberon, se joaca cu papusi, se imbraca in haine croite dupa modelul celor pentru copii si chiar doarme intr-un patut similar, adaptat pentru dimensiunile ei.

Motivul pentru care face toate aceste lucruri ciudate? Aceasta reprezinta pentru ea o terapie care o ajuta sa scape de trauma unui viol suferit la varsta de doar 2 ani.

„Stiu ca nu este normal ce fac, insa acesta este cel mai bun mod pentru mine de a uita ce mi s-a intamplat si de a ma bucura din nou de o copilarie inocenta, pe care nu am mai avut-o”, marturiseste Jess.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *