Avea sanii mari, insa iubitul n-a fost multumit, asa ca si-a pus niste silicoane imense, ca sa ii faca pe plac.

Avea sanii mari, insa iubitul n-a fost multumit, asa ca si-a pus niste silicoane imense, ca sa ii faca pe plac.
loading...

Avea sanii mari, insa iubitul n-a fost multumit, asa ca si-a pus niste silicoane imense, ca sa ii faca pe plac. Cei mai celebri doctori din America au ramas cu gura cascata cand si-a desfacut camasa in fata lor!!

Femeia a aparut la o emisiune TV dedicata interventiilor estetice esuate, in care doi doctori celebri fac tot posibilul sa repare greselile facute de alti chirurgi.

Am crezut ca. de-a lungul emisiunilor, doctorii Paul Nassif si Terry Dubrow au vazut toate ciudateniile posibile in lumea operatiilor estetice, insa acest caz i-a uimit pana si pe ei, kanald.ro.

loading...

„Mi-e rusine de cum arat, ma dor spatele si gatul si simt crampe puternice in zona axilelor, ma omoara durerea”, a marturisit femeia.

Deoarece avea pielea foarte intinsa peste implanturi, unul dintre doctori a propus o procedura pe care a mai facut-o doar de doua ori in toata cariera sa. „O sa iti infigem un ac in san si o sa tragem de acolo lichidul, permitand astfel pielii sa se relaxeze. Apoi, dupa o perioada, vom face operatia de inlocuire a implantului cu unul mai mic”, a spus dr. Dubrow.

Video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *