Baiatul supranumit „omul testoasa”. Oamenii au ramas socati de afectiunea de care sufera

Baiatul supranumit „omul testoasa”. Oamenii au ramas socati de afectiunea de care sufera
loading...

Didier Montalvo, este un baiat de origine columbiana care pana de curand a fost numit „omul testoasa” din cauza unei alunite gigant care ii acoperise tot spatele, ca o carapace. Multumita unui chirurg britanic baiatul poate duce o viata normala.

Copilul suferea de o afectiune rara numita nevi melanocitari congenital. Un nev reprezita o alunita, o proliferare benigna de melanocite. Aceasta afectiune poate fii tratata inca de la aparitia acesteia, din nefericire Luz, mama baiatului nu a dispus de banii necesari asa ca ,,alunita” a crescut enorm de mult.

loading...

Citeste si: Declaratia facuta de un baietel inainte de moarte a speriat intreaga omenire: „Am vazut Apocalipsa”

Dr. Nei Bulstrode s-a oferit sa-l ajute pe baietel asa ca a strans o echipa de chirurgi si s-a dus pana in Columbia pentru a elimina alunita crescuta pe spatele baiatului. Dr. Bulstrode a declarat ca afectiunea de Didier a fost cel mai grav caz pe care l-a intalnit vreodata, trei sferturi din partea din spate a corpului au fost acoperite de nev.

Potrivit unei agentii de presa, intreaga familie a baiatului a fost marginalizata de catre oameni, unii spunand ca baiatul a fost acaparat de catre „fortele raului”, Didier a trebuit sa renunte la scoala, preotii refuzand sa-l boteze.

Citeste si: O bunica a impresionat pe toata lume prin gestul facut pentru nepotul ei

„Am vrut sa cresc ca un copil normal, sa merg la scoala, sa am prieteni dar oamenii ma respingeau” a declarat Didier Montalvo pentru presa columbiana.

Datorita echipei de chirurgi plasticieni condusa de Dr. Bulstrode care s-au oferit sa-l opereze fara a lua un ban, Didier se poate bucura in sfarsit de copilarie ca un copil normal.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *