Burta i se marise si avea greturi in fiecare dimineata. Si-a facut 7 teste de sarcina, dar toate au iesit negativ.

Burta i se marise si avea greturi in fiecare dimineata. Si-a facut 7 teste de sarcina, dar toate au iesit negativ.
loading...

Burta i se marise si avea greturi in fiecare dimineata. Si-a facut 7 teste de sarcina, dar toate au iesit negativ. A avut un soc cand s-a dus la doctor si si-a facut o radiografie! Ce era in burta ei!!!

Louise Bryant, o femeie din Marea Britanie, a avut de curand o experienta dramatica, pe care nu o va uita prea usor.

Tanara, in varsta de 25 de ani, a observat in urma cu 4 luni ca burta i se umflase si ca are stari de greata in fiecare dimineata. Initial a crezut ca este insarcinata si a facut un test, insa acesta a iesit negativ.

loading...

Pentru a confirma rezultatul, Louise a mai facut inca un test la o luna distanta, dar rezultatul a fost acelasi. Speriata, a inceput sa caute pe internet bolile asociate simptomelor sale; asa a ajuns sa banuie ca sufera de cancer ovarian, potrivit kanald.ro.

„Ajunsesem sa fiu convinsa ca nu sunt insarcinata si ca am altceva, insa doctorii mi-au cerut in mod repetat sa fac alte teste de sarcina. Nu ii invinovatesc pentru ca nu au gasit din primele incercari adevarata cauza a simptomelor mele, ceea ce am avut eu este o forma extrem de rara a cancerului ovarian, doar 60 de femei din Marea Britanie mai sunt diagnosticate cu asa ceva in fiecare an. Ma bucur ca am scapat si ca totul s-a terminat cu bine”, spune Louise.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *