Când s-au apropiat de mașină au simțit un miros puternic!

Când s-au apropiat de mașină au simțit un miros puternic!
loading...

Când s-au apropiat de mașină au simțit un miros puternic! Au deschis CAPOTA și au avut un șoc. Incredibil ce ascundea gălățeanul în motorul autoturismului!!!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat un cetăţean român care transporta, ascunsă în motorul mașinii, cantitatea de 21 kilograme de peşte pescuit în perioada de prohibiţie şi pentru care nu deţinea autorizaţie de pescuit, potrivit libertatea.ro.

loading...

Astfel, în data de 17 mai a.c., în jurul orei 11.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, împreună cu un lucrător A.N.P.A.

Filiala Moldova, pe timpul desfăşurării unei acţiuni comune, au oprit pe digul de protecţie al râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Brăneşti, un autoturism marca Dacia 1310, condus de gălăţeanul Florin B. în vârstă de 49 ani.

În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în compartimentul motor, cantitatea de 21 kg peşte din specia somn.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *