Cazul care a şocat Internetul!

Cazul care a şocat Internetul!
loading...

Cazul care a şocat Internetul! Și-a închis fiul în beci timp de 20 de ani dintr-un motiv HALUCINANT!

Armando de Andrade a fost găsit închis în subsolul casei tatălui său!

Un bărbat extrem de slab, cu părul și unghiile crescute excesiv a fost găsit în subsolul casei tatălui său, de către autorități.

Acesta a fost descoperit din greșeală, în timp ce polițiștii percheziționau mai multe case cu scopul de a-i găsi pe membrii unei bande organziate de traficanți de droguri, potrivit Metro.

loading...

Autoritățile braziliene cred că bărbatul a stat în camera fără ferestre din districtul Guarulhos din Sao Paolo, legat de pat, timp de 20 de ani. Potrivit martorilor citați de Metro, Armando de Andrade a fost găsit cu unghiile de la mâini și picioare crescute excesiv și cu o barbă care îi crescuse până la genunchi. Vecinii credeau că acesta s-a mutat din casa respectivă pe când avea 16 ani, potrivit click.ro.

„S-a ridicat, foarte slăbit, și nu a spus niciun cuvânt. L-am scos afară și tot nu a zis nimic. Nu știam dacă este speriat sau drogat. Nu a putut să dezvăluie ofițerilor de poliție identitatea lui. Am cerut ajutoare și a fost dus direct la spital. E greu de crezut că era în locul acela de 20 de ani. Este un loc foarte neigienic, nu ar fi supraviețuit. Nu este lumină deloc”, a declarat șeful poliției locale, Celso Marchiori.

Totuși, vecinii își amintesc că Armando era un băiat normal de 16 ani, căruia îi plăcea să se dea cu skateboard-ul și să cânte la chitară, când a dispărut dintr-o dată. Se pare că familia lui susținea că s-a mutat într-o altă parte a Braziliei și că lucrurile mergeau bine. Vecinii spun că tatăl l-a pedepsit pentru că a băut alcool!

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *