Cazul Gyuri Pascu. Au fost chemați la Parchet pentru audieri!

Cazul Gyuri Pascu. Au fost chemați la Parchet pentru audieri!
loading...

Cazul Gyuri Pascu. Au fost chemați la Parchet pentru audieri!!

Noi audieri în cazul Gyuri Pascu. Astăzi au fost chemați la Parchet ambulanțierii și personalul medical implicat în intervențiile de la domiciliul artistului. Polițiștii Serviciului Omoruri din cadrul DGPMB au solicitat, vineri, mai multe documente de la Serviciul de Ambulanță București — Ilfov și SMURD.

În acest caz, săptămâna trecută, au fost începute mai multe anchete privind modul în care a intervenit ambulanța la locuința actorului.

loading...

O anchetă internă a fost declanșată la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov (SABIF). Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF l-a audiat pe medicul care s-a deplasat prima dată la Gyuri Pascu, a solicitat Comitetului Director sancționarea lui și și-a declinat competența în ceea ce privește acuzația de malpraxis.

Colegiul Medicilor București s-a autosesizat în cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu.

Și reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății și de la Departamentul pentru Situații de Urgență s-au deplasat la SABIF, pentru a verifica informațiile cu privire la intervenția la domiciliul artistului.

Ulterior, Ministerul Sănătății a anunțat că datele obținute de echipa de control denotă o posibilă abordare terapeutică „superficială” din partea medicului în modul de gestionare a cazului actorului Ioan Gyuri Pascu.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *