Medicii au ramas socati dupa ce l-au operat! Ce ii crestea unui barbat intr-un plaman a uimit o lume intreaga

Medicii au ramas socati dupa ce l-au operat! Ce ii crestea unui barbat intr-un plaman a uimit o lume intreaga
loading...

Un barbat in varsta de 65 de ani din Chile a mers la spital cu mana rupta insa a ramas socat cand doctorii i-au spus ce a iesit la radiografie.

Numele pacientului este Gabriel, are de 65 de ani si locuieste in Danemarca. Barbatul in timp ce facea cateva renovari la casa a cazut de pe o schela si din nefericire si-a fracturat mana.

Gabriel a fost transportat de urgenta la spital, doctorii l-au anuntat ca din nefericire trebuie sa-i bage mana in gips timp de 4 luni.

loading...

La doua luni dupa incident el a acuzat dureri in piept si intors din nou la spital a fost supus unui control mai amanuntit, iar doctorii au descoperit un corp strain aflat in unul din plamani. In acel moment cadrele medicale au considerat ca barbatul are o tumoare.

Gabriel a fost pus imediat pe masa de operatie si in timpul operatiei doctorii au ramas socati cand au descoperit ca defapt corpul strain nu este altceva decat o mica planta.

Medicii cred că omul a inhalat o sămânță, care ar fi rămas în plămânii acestuia germinand o perioada foarte scurta de timp.

Acesta nu este singurul caz, in Rusia in anul 1998 in corpul unui barbat a fost gasit o samanta de pin care se afla in faza de germinare

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *