Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat!

Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat!
loading...

Cum a încercat patronul unui bar din Timişoara să atragă clienţi, după aplicarea legii antifumat! Dezamăgirea a fost de proporţii

Sorin Stanca, patronul unui club din Timişoara, s-a adaptat repede condiţiilor impuse se legea antifumat, dar nu a avut, niciun client nefumător.

Deşi şi-a dat toată silinţa pentru a-şi transforma barul într-un spaţiu adaptat celor care nu fumează, el a avut, în prima zi în care a intrat în vigoare legea antifumat, o dezamăgire de proporţii: niciun nefumător nu i-a trecut pragul, potrivit libertatea.ro.

loading...

„A intrat în vigoare legea antifumat. Ne-am pregătit din greu pentru această zi istorică.Am aruncat scrumierele, am aerisit, am cumpărat şi flori şi le-am pus pe mese pentru a-i primi cu drag pe nefumatorii care nu puteau să vină la noi până acuma din cauza fumului.La micul dejun am mâncat două pachete de Orbit Winter Fresh şi o cutie de Tic Tac pentru a avea o respiraţie proaspătă in timpul discutiilor spumoase pe care le-aş fi purtat cu nefumătorii.Vroiam să îi cunosc pe acesti oameni minunati care au militat pentru această lege. Au trecut deja trei ore şi nu a venit nici unul… Nefumătorule, dacă totuși vii şi cafeneaua e goală, nu intra în panică.Ne găsești în spatele cafenelei, stăm afară în frig şi fumăm. Acum te simți respectat, nu-i aşa?”, a scris patronul localului timişorean, pe reţeaua de socializare.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *