DANIELA CRUDU: „Am facut-o pentru bani si nu imi pare rau”! DECLARATIA LA CARE NU TE-AI FI ASTEPTAT

DANIELA CRUDU: „Am facut-o pentru bani si nu imi pare rau”!  DECLARATIA LA CARE NU TE-AI FI ASTEPTAT
loading...

DANIELA CRUDU: „Am facut-o pentru bani si nu imi pare rau” DECLARATIA LA CARE NU TE-AI FI ASTEPTAT

Înainte de a deveni asistentă la showuri mondene, Daniela Crudu a fost dansatoare, şi acum participa la diverse petreceri, unde câştigă sume importante. Cruduta a dezvăluit cum a făcut primii paşi în business si cum a ajuns unde este acum.

„La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata facea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e uşor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dam seama ce este bine şi ce este rău? M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni.

loading...

Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu imi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi placea să dansez”, şi-a mai amintit Daniela Crudu, potrivit romaniatv.net.

„Pentru mine acesta este cel mai important proiect în care am fost implicată până acum. Nu am avut niciodată ocazia să cuceresc atât de mulți bărbați, foarte diferiți unul de celălalt. Mă bucur că am acceptat să fiu parte din acest show și că am avut curajul să mă arunc în aventura asta.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *