Declaratia facuta de un baietel inainte de moarte a speriat intreaga omenire: „Am vazut Apocalipsa”

Declaratia facuta de un baietel inainte de moarte a speriat intreaga omenire: „Am vazut Apocalipsa”
loading...

Copilaria este o parte a vietii prin care trece orice om inainte de a ajunge adolescent iar mai apoi adult. Sa fii un copil inseamna sa ai imaginatia bogata, sa visezi la imposibil, sa te joci si alte lucruri frumoase, dar, uneori soarta nu este atat de buna cu toti oamenii.

Unii trebuie sa poarte numeroase batalii cu viata de la varste fragede astfel se maturizeaza de mici iar copilaria lor dispare, dispare zambetul de pe buze si apar lacrimile.

Ne-am decis sa va prezentam un caz care a speriat pana si biserica catolica. In acest caz este vorba de un baietel de numai 6 anisori cu care viata nu a fost corecta, pe numele lui mic Gabriel, este un baietel mexican care sufera de leucemie si, din pacate, dupa cateva luni procesul metastazelor este atat de mare incat organele lui si chiar creierul au fost grav afectate.

loading...

Citeste si: Sa nascut cu inima in afara pieptului. Cazul socant al unei fetite de 6 ani

Timpul nu este prea lung pentru el si doar o minune il mai poate salva, insa cu ultimele puteri mesajul facut de el de pe patul de spital a inghetat sangele in toata lumea. Este important de stiut ca imaginatia unui copil este volatila, dar credem ca acest copil desi este inca la o varsta frageda a depasit momentul copilariei, prin boala de care sufera este aproape imposibil ca el sa inventeze povesti sau sa dea numeroase detalii despre aceasta poveste.

Micul Gabriel se refera la Dumnezeu, acesta face un apel catre religie si marturiseste ca i s-a aratat in vis multe intamplari: dezastre, foamete, razboaie, la care asista foarte putine persoane.

Citeste si: Tehnica de spalat bebelusul inventata de o asistenta a socat pe toata lumea

Potrivit multor clerici ai Bisericii catolice si protestante, acesta este sigur un semn divin, evenimentele descrise de Gabriel sunt cat se poate de reale, toate acestea apar scrise si in cartea Sfanta scrisa de Apostolul Ioan in exil si anume Apocalipsa.

Exista insa si numerosi sceptici care sustin ca povestea este inventata de copil totusi inca se afla la o varsta frageda iar inventarea povestilor sunt lucruri cat se poate de normale.

Va invitam sa urmariti materialul video de mai sus!!

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *