Dezvaluire rusinoasa despre Adelina Pestritu dupa ce a fost data afara de Kanal D. „Am prinso in timp ce..”

Dezvaluire rusinoasa despre Adelina Pestritu dupa ce a fost data afara de Kanal D. „Am prinso in timp ce..”
loading...

Adelina Pestritu e acuzata ca e “spargatoare de relatii”! “Am prins-o cu iubitul meu in timp ce…”

Adelina Pestritu se numara printre cele mai hot vedete din Romania, motiv pentru care cucereste cu usurinta orice barbat. Asa cum s-a intamplat cu Speak si Razvan, asa s-a cuplat si cu un tanar pe nume Claudiu Toader, cunoscut drept un baiat de oras.

Cand i se pune pata pe un barbat, indiferent daca acesta are iubita sau nu, Adelina Pestritu nu-si refuza nimic si trece la atac ca o felina … nervoasa. Dupa cazurile bine stiute in care Adelina i-a furat iubitul Ralucai de la Bambi, pe Razvan, cel cu care urma sa mearga in fata altarului, dar si cu Speak, care si-a parasit iubita de patru ani pentru ea, o alta situatie cu iz de amantlac a iesit la iveala, conform cancan.ro.

loading...

Adelina Pestritu a avut o relatie ascunsa cu un baiat de oras pe nume Claudiu Toader, care, de la o vreme, isi face veacul mai mult peste hotare, unde are mai multe afaceri.

Asadar, cand prezentatoarea TV s-a cuplat cu el, tanarul avea o iubita oficiala, pe Bianca, care si-a surprins partenerul de viata cu prezentatoarea TV in ipostaze nu tocmai placute. Atunci, intre Adelina si Bianca a avut loc un scandal foarte mare.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *