Din pacate, e inevitabil. Medicii au facut anuntul

Din pacate, e inevitabil. Medicii au facut anuntul
loading...

Din pacate, e inevitabil. Medicii au facut anuntul

Deși a suferit până în prezent patru infarcturi miocardice și câteva operații pe inimă, Cătălin Botezatu își trăiește, încă, viața din plin. Medicii atrag, însă, atenția, că își pune viața în pericol.

In urma cu mai bine de jumătate de an, Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație, de data aceasta în Turcia, unde a suferit o altă operație pe inimă, după ce a suferit un alt infarct. Al patrulea, în numai câțiva ani. Recuperarea celebrului designer a fost una greoaie, însă, el a reușit să își revină și să se întoarcă la muncă.

loading...

Medici l-au avertizat, totuși, că trebuie să se liniștească, să lucreze mai puțin și să se odihnească mai mult, conform cancan.ro. Cadrele medicale i-au recomandat un regim alimentar și i-au interzis cu desăvârșire să mai pună gura pe țigări și alcool

Pentru o vreme, Cătălin Botezatu a refuzat să se mai implice în atâtea proiecte de televiziune, și a petrecut mai mult timp acasă. Însă, cum o minune nu ține mult timp, creatorul de modă și-a reluat activitățile. Energic și la fel de plin de viață ca întotdeauna, el a revenit chiar și la viața de noapte. În weekend, Botezatu a petrecut până spre dimineață într-un club din Capitală, acolo unde a fumat trabucuri și a băut alcool.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *