Drama sfasietoare a Corinei Chiriac

Drama sfasietoare a Corinei Chiriac
loading...

Drama sfasietoare a Corinei Chiriac: “Nu am parinti, nu am sot, nu am copil, nu am catel, nu am nimic, decat….” Dumnezeule mare, cum traieste femeia asta! Nimeni nu stia ASTA!!

Corina Chiriac chiar este singura pe lume! Indragita cantareata si prezentatoare de televiziune a explicat de ce a ales sa fie asa inca din facultate.

Corina a preferat sa se concentreze pe cariera, sa plece in turnee, sa faca ce vrea si cand vrea, fara sa fie nevoie sa dea explicatii sau sa aiba obligatii, potrivit wowbiz.ro.

loading...

„Probabil, convingerea ca am o utilitate, ca nu imi traiesc viata degeaba. Oricum, am fost mereu un om activ. Si-apoi, eu nu mai am parinti, nu mai am sot, nu am copii, nu am nepoti, nu am caine. Am numai meseria mea. Sa nu uitam acet detaliu. Daca aveam o familie, sigur ca altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea aceasta dedicatie pentru meserie sau aceasta libertate de miscare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viata inca din facultate.

Sunt un om care a ales sa nu aiba o familie, ca sa nu fiu nevoita sa am constrangeri si astfel sa-mi ranesc familia, sa o parasesc plecand in turnee sau calatorii. Amintiti-va, am locuit pe trei continente! Nu am vrut sa dezamagesc oameni, chiar daca la randul meu am fost si ranita. Dar cariera nu m-a dezamagit niciodata. In plus, nu mai am varsta nebuniilor, a amorurilor, nu mai am dispozitia pe care o aveam la 20-30-40 de ani.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *