După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul într-o păpuşă.

După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul într-o păpuşă.
loading...

După ce iubita lui a murit, i-a transformat corpul într-o păpuşă. Ce a făcut apoi e ORIBIL!

Se spune că dragostea adevărată nu moare niciodată. Amintirile continuă şi după ce „jumătatea” părăseşte lumea celor vii… Aceasta este povestea celui care a fost numit „cel mai excentric romantic” al tuturor timpurilor. În ciuda acţiunilor abominabile, a fost privit, la acea vreme, ca fiind un simplu bărbat îndrăgostit până peste cap de femeia visurilor sale.

loading...

N-a mai contat că avea deja o soţie şi doi copii acasă. N-a contat nici faptul că, pentru a păstra vie amintirea iubitei, a transformat-o într-o păpuşă în carne şi oase… Atenţie, imaginile şi detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!

Doctorul Carl Tanzler, cunocut sub numele de Carl von Cosel, rămâne unul dintre cei mai ciudaţi oameni din istorie. Oamenii vorbesc şi astăzi despre faptele sale…

Medic radiolog la Spitalul Marinei SUA din Key West, Florida, Carl Tanzler s-a îndrăgostit nebuneşte de o pacientă cu orginini cubaneze, Maria Elena Milagro. Tânăra suferea de tuberculoză, dar asta nu a împiedicat-o să înceapă o poveste de dragoste cu doctorul care, de cum a văzut-o, nu şi-a mai putut lua gândul de la ea, potrivit realitatea.net.

Nu mai conta că bărbatul, trecut de 50 de ani, avea deja o soţie şi două fiice adorabile. Maria Elena a devenit, peste noapte, visul său „exotic”.

În scurt timp, Carl a început să-i cumpere dragostea cu medicamente, bijuterii, parfumuri şi haine scumpe. Mai mult, îndrăgostit până peste cap, acesta a instalat un laborator radiologic chiar în casa tinerei, pentru a putea s-o trateze cât mai bine.

Soarta a făcut, însă, ca Maria Elena să-şi găsească sfârşitul, în ciuda tratamentelor la care era supusă zi de zi. Boala era prea agresivă, iar trupul său firav a cedat.

Devastat, Carl s-a ocupat de înmormântarea tinerei şi i-a construit un cavou. Totul, cu aprobarea familiei acesteia.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *