După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA ÎNTREBARE și a închis ochii pentru TOTDEAUNA!

După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA ÎNTREBARE și a închis ochii pentru TOTDEAUNA!
loading...

După nașterea fiului ei mama a pus ULTIMA ÎNTREBARE și a închis ochii pentru TOTDEAUNA!!

Soții Bugal — Wes și Karisa — din statul Colorado, SUA așteptau cu nerăbdare nașterea fiului lor, neștiind ce alegere teribilă vor fi nevoiți să facă.

Când s-au sfârșit cele nouă luni de sarcină, Karisa și-a făcut bagajul și a plecat împreună cu soțul său la spital. Dimineața devreme ea a publicat pe Facebook ultima sa fotografie cu „burtică”, sub care a scris: „Singurul motiv, pentru care m-am trezit în această dimineață este nașterea fiului meu”.

loading...

Însă la ultima consultație înainte de naștere soții au auzit o noutate îngrozitoare: medicii au descoperit o complicație, cunoscută ca embolia cu lichid amniotic — ajungerea lichidului amniotic în fluxul sangvin matern. Această complicație este foarte periculoasă atât pentru mamă, cât și pentru făt, potrivit realitatea.net.

Medicii i-au preîntâmpinat că inima copilului poate să nu reziste și au luat decizia de a face cezariană de urgență. Ei i-au propus Karisei două opțiuni: utilizarea anesteziei generale, care ar fi făcut operația mai sigură pentru mamă sau anestezia minimă — o variantă mai sigură pentru copil, însă foarte periculoasă pentru femeie.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *