E de 2 ori mai mare decât soția lui, dar își doresc un copil.

E de 2 ori mai mare decât soția lui, dar își doresc un copil.
loading...

E de 2 ori mai mare decât soția lui, dar își doresc un copil. Ce dramă suferă al treilea gigant din lume!!

Al treilea cel mai înalt bărbat din lume, deși a trecut printr-o dramă care i-a schimbat viața, a hotărât să-și întemeieze o familie alături de soția sa care este cu aproape un metru mai scundă decât el.

Joelison Fernandes da Silva (30 de ani), din Paraiba (nordul Braziliei), are o înălțime de 2,37 metri din cauza unei boli care i s-a declanșat încă din copilărie – gigantismul. Această afecțiune i-a schimbat în mod negativ viața și s-a simțit mereu o persoană incompletă – în ciuda staturii sale uriașe – până când a cunoscut-o pe Facebook pe Evem Medeiros (23 de ani).

loading...

Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și s-au căsătorit în scurt timp, iar acum, după doi ani de mariaj, cei doi își doresc foarte mult să aibă un copil, dar a aflat că boala sa l-a lăsat infertil, potrivit click.ro.

Joelison este al treilea cel mai înalt om din lume și, după cum a povestit, a început să crească în mod vizibil de la vârsta de opt ani. La 17 ani, deja era ca un turn pe lângă tatăl său. „Noi am observat că nu avea să fie un băiat mititel, dar am crezut că va crește până la o anumită vârstă, iar apoi se va opri. Ne-am înșelat”, a declarat tatăl său.
.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *