Frica este unul dintre cei mai mari dusmani ai omului!

Frica este unul dintre cei mai mari dusmani ai omului!
loading...

Frica este unul dintre cei mai mari dusmani ai omului! Iata ce modalitati exista prin care ne putem invinge singuri temerile cele mai ascunse.

Cand teama devine fobie, multi ajung sa ceara tratament! Fiecare om are fricile lui, asa ca ne intrebarea cum facem sa scapam de ele si sa stransformam aceasta emotie negativa, frica, in ceva pozitiv. Transformam temerile in ceva pozitiv prin schimbarea gandurilor noastre.

Acest tanar roman a aflat ce este frica de intaltime, a luptat cu ea si, acum, doboara recorduri la inaltime, din placere, potrivit kanald.ro. Teama se poate transforma in fobie fara sa ne dam seama. Nu o spunem noi, ci specialistii. Cand avem o frica irationala, o denumesc fobie.

loading...

Atunci cand frica pune stapanire pe noi, ne impidica sa ne mai concentram asupra a ceea ce avem de facut, ne distrage atentia de la scopul final. Ati incercat sa refuzati ca frica sa puna stapanire pe gandurile dumneavoastra? Anca Maftei, psihoterapeut, ne-a prezentat o metoda prin care orice teama irationala poate fi controlata.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *