Guvernul impune NOI reguli de înmormântare, din noiembrie.

Guvernul impune NOI reguli de înmormântare, din noiembrie.
loading...

Guvernul impune NOI reguli de înmormântare, din noiembrie. Nimeni nu va fi înmormântat fără… Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta!!

Firmele de pompe funebre vor fi obligate să arhiveze contractele de prestări servicii încheiate și documentele fiscale timp de 5 ani, ca metodă de prevenire și combatere a evaziunii fiscale, iar o brățară din materiale care nu sunt biodegradabile, cu datele de identificare ale firmei care a acordat îngrijiri mortuare, va fi aplicată obligatoriu pe mâna dreaptă sau stângă a decedatului, pentru eventuale plângeri ulterioare ale rudelor și responsabilizarea acesteia.

loading...

Noile reguli, anunțate încă din luna mai ca fiind pregătite, au fost avizate acum de Guvern și vor fi aplicate de la sfârșitul lunii noiembrie, scrie realitatea.net,.

Firmele de pompe funebre vor fi obligate să cotizeze și la un Fond de Garantare, din care să fie achitate despăgubiri în cazul neîndeplinirii sau îndeplinirii defectuoase a prestărilor de servicii funebre. Cotizația va reprezenta echivalentul a 5 ajutoare de înmormântare.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *