În urmă cu 42 de ani, femeia din poză a născut un copil.

În urmă cu 42 de ani, femeia din poză a născut un copil.
loading...

În urmă cu 42 de ani, femeia din poză a născut un copil. Apoi a dispărut. Un detectiv a pornit pe urmele ei şi a descoperit ceva ce întrece orice închipuire…

O femeie a fost găsită teafără și nevătămată, după ce familia ei a dat-o dispărută în urmă cu 42 de ani. Lula Ann Gillespie-Miller avea 28 de ani când a dat naștere celui de-al treilea copil, în anul 1974. Apoi, a semnat actele pentru predarea micuților în grija părinților ei, și a plecat de acasă, din statul american Indiana, considerând că este prea tânără să fie mamă.

loading...

Atunci, părinții ei au raportat-o la poliție, însă fără rezultat. Până în anul 2014, femeia părea că a intrat în pământ, potrivit click.ro.

Abia când detectivul Scott Jarvis, de la Poliția din Indiana, a preluat cazul, au început să apară detalii despre existența Lulei Ann. Acesta a găsit informații despre femeie prin intermediul unui site web, destinat familiilor cu persoane dispărute. Reprezentanții acestuia au contactat autoritățile, susținând că au intrat în contact cu familia femeii.

Prima pistă pe care a avut-o detectivul Jarvis era legată de o femeie anonimă decedată, îngropată într-un mormânt fără inscripție, într-un cimitir din Richmond.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *