INCREDIBIL!! După ce a citit mesajul primit de fiul său pe telefon, a îngheţat.

INCREDIBIL!! După ce a citit mesajul primit de fiul său pe telefon, a îngheţat.
loading...

INCREDIBIL!! După ce a citit mesajul primit de fiul său pe telefon, a îngheţat: „Dacă nu interveneam, nu mai era”!!!

Un mesaj înfricoşător primit de fiul ei pe telefonul mobil a făcut-o pe această mamă să-l prindă pe monstrul care pândea din umbră… „Dacă nu aş fi intervenit, acum nu mai aveam niciun fiu”, povesteşte aceasta, gâtuită de emoţie.

Un bărbat care obişnuia să-şi atragă victimele – copii inocenţi – în capcane de neimaginat a fost prins datorită instinctelor unei mame. Femeia, care a preferat să-şi păstreze anonimatul, relaţionase conturile de socializare ale fiului său cu conturile sale personale de e-mail. Totul, pentru protecţia copilului.

loading...

„Dacă primeşte un mesaj sau o cerere de prietenie, văd totul”, spune aceasta, potrivit realitatea.net.

Deşi nu au fost cazuri care s-o alarmeze, într-o zi, femeia a văzut o notificare pe care fiul său o primise de la un anume Lance Kyer, un bărbat de 30 de ani din Indianapolis. Văzând ce-i scrie fiului său, femeia a decis să se dea drept acesta şi să-i răspundă bărbatului.

„El a spus că are 30 de ani, iar eu i-am spus ca am 10. Mi-a spus că nu-l deranjează, apoi m-a întrebat unde locuiesc. ‘Ai vrea să ne întâlnim, din când în când? Am putea să ne uităm la filme si să facem prostii, dacă vrei…’, a continuat bărbatul”, povesteşte aceasta.

Şi nu s-a oprit aici. În scurt timp, acesta a început să-i trimită poze în care era dezbrăcat.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *