INCREDIBIL!! I-a cumparat o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar inainte sa plece acesta i-a dat un biletel.

INCREDIBIL!! I-a cumparat o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar inainte sa plece acesta i-a dat un biletel.
loading...

INCREDIBIL!! I-a cumparat o cafea si o gogoasa unui cersetor, iar inainte sa plece acesta i-a dat un biletel. Cand l-a desfacut si l-a citit a inceput sa planga! Uite ce scrisese omul strazii pe el!!!

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare care i-a marcat viata si pe care a tinut sa o impartaseasca prietenilor ei virtuali de pe Facebook.

Postarea a devenit virala in scurt timp, a fost redistribuita de peste 120.000 de ori pana acum si a impresionat oameni din intreaga lume.

loading...

Casey spune ca se afla in fata unui fast food in momentul in care a observat ca un cersetor statea la intrare, cerandu-le celor care ieseau si intrau in local sa il ajute cu un banut, potrivit kanald.ro.

Dupa ce l-a studiat timp de cinci minute, femeia a intrat in local, i-a cumparat o cafea si o gogoasa si a inceput sa stea de vorba cu el.

Asa a aflat povestea trista a omului: isi pierduse mama din cauza cancerului, nu isi cunoscuse niciodata tatal iar drogurile il transformasera in persoana care ajunsese sa fie astazi.

„Il chema Chris. Era una dintre cele mai oneste si sincere persoane pe care le-am cunscut vreodata. Incerca din rasputeri sa isi depaseasca conditia si sa ajunga un om normal, in memoria mamei lui, dar de fiecare data se lovea de indiferenta oamenilor”, povesteste Casey.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *