INCREDIBIL!!! Medicii erau in lacrimi dupa ce le-au spus parintilor ca bebelusul lor mai are o zi de trait.

INCREDIBIL!!! Medicii erau in lacrimi dupa ce le-au spus parintilor ca bebelusul lor mai are o zi de trait.
loading...

INCREDIBIL!!! Medicii erau in lacrimi dupa ce le-au spus parintilor ca bebelusul lor mai are o zi de trait. Insa, mama micutului nu a vrut sa accepte pierderea si a facut un gest care i-a lasat pe toti fara cuvinte! Ce s-a intamplat cu bebelusul dupa cateva ore!!

Cand Joel si Ginger Millermon au aflat ca vor fi parinti de gemeni, au fost in culmea bucuriei.

Micutii Brennan si Jarrot au fost nascuti prematur, iar plamanii lor nu apucasera sa se dezvolte cum trebuie. Medicii de la spital au hotarat ca micutii sa fie pusi la ventilator. Brennan a reusit sa respire singur, insa Jarrot nu. In loc ca ventilatorul sa il ajute, mai rau i-a facut deoarece starea plamanilor lui s-a inrautatit.

loading...

Pentru a-l salva, medicii au hotarat sa il transfere la alt spital unde ar fi primit ingrijire mai buna. Pana sa se faca transferul, asistentele i-au spus lui Ginger ca exista posibilitatea sa nu-l mai vada niciodata pentru ca se afla intr-o stare extrem de proasta, potrivit kanald.ro. Insa, Jarrot a supravietuit transferului la alt spital unde i s-au facut mai multe operatii.Insa, la scurt timp a contractat un virus si asta a fost extrem de ingrijorator pentru medici. Si au realizat ca nu va mai supravietui mult timp. I-au mai dat cel mult o zi.

Medicii si asistentele erau in lacrimi pentru ca nu se mai putea face nimic.

Video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *