INCREDIBIL!! Orice barbat ar trebui sa stie asta.

INCREDIBIL!! Orice barbat ar trebui sa stie asta.
loading...

Orice barbat ar trebui sa stie asta. Cele 5 sfaturi esentiale de care sa tii cont inainte sa-ti ceri iubita in casatorie!!

Daca ai decis ca ea este cea alaturi de care vrei sa-ti petreci tot restul vietii, momentul in care ii vei spune si ei asta este unul pe care ti-l vei aminti mereu. Dar mai ales ea.

Cum a fost ceruta in casatorie este povestea pe care o va spune pana la cel mai mic detaliu prietenilor, familiei, colegilor, copiilor, nepotilor, vanzatoarei de la magazin, care i-a observat inelul cand ea i-a intins banii.

loading...

Este, deci, un moment pe care trebuie sa-l gandesti si sa-l organizezi in detaliu daca vrei sa iasa perfect si, mai important, daca vrei ca raspunsul sa fie un „Da” sigur si din inima.

1. Nu pune intrebarea inainte sa fii sigur de raspuns

Un bun avocat nu pune niciodata o intrebare fara sa stie ce raspuns va primi. Asa ar trebui sa procedezi si tu in acest caz. Daca aveti o relatie de lunga durata, cu siguranta stii ce parere are despre casatorie, daca vrea o nunta fastuoasa sau ar prefera mai degraba ceva intim, alaturi de cativa prieteni apropiati, daca a strambat din nas cand v-ati uitat impreuna la cererea aceea in casatorie in public, pe YouTube, sau, dimpotriva, i-au dat lacrimile de emotie. Mai ales, ar trebui sa stii daca se vede imbatranind langa tine.

Citeste continuare pe kanald.ro

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *