INCREDIBIL!! Povestea sfasietoare a unui cuplu care se pregatea sa aiba un baietel!

INCREDIBIL!! Povestea sfasietoare a unui cuplu care se pregatea sa aiba un baietel!
loading...

INCREDIBIL!! Povestea sfasietoare a unui cuplu care se pregatea sa aiba un baietel! Ea este femeia care si-a pierdut bebelusul, fara nicio explicatie, si a ramas si fara uter, fara sa mai poata face copii! Detaliile sunt socante!

Raluca si Honey se pregateau sa devina parinti.

Blondina avea un baietel in burtica si abia astepta sa il cunoasca. Totusi, ca din senin, au aparut niste probleme, iar ea a ajuns la spital, la Municipal, potrivit wowbiz.ro. A intrat in spital pe picioare, cateva ore mai tarziu barbatul a aflat ca bebelusul nu a putut fi salvat.

loading...

Raluca: „Am avut o sarcina normala, fara probleme. Inca din primele cinci saptamani de sarcina am mers la o clinica privata, aveam toate analizele facute la zi. In luna a patra am avut niste probleme, o desprindere de placenta, apoi niste sangerari. Am facut un tratament cu antibiotice. Am intrat in concediu medical.

Pe 14 martie, la 33 de saptamani, m-am trezit cu dureri. Am fost la camera de garda la Spitalul de Urgenta. Mi s-au facut niste injectii, copilului ii batea normal inimioara.”

Mai multe aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *